Alex’s Driving Classics

In 2009 kocht ik mijn eerste auto, een Ford Mustang uit ’94. Ik liep dat jaar stage bij een scheepsbouwproject in China en terug in Nederland kocht ik die auto van mijn verzamelde stagevergoeding. Ik ben de eerste om toe te geven dat het niet de allermooiste Mustang is die ooit is gemaakt, maar man wat reed dat ding heerlijk! Tuurlijk, er zaten wat nadelen aan die auto (welke moderne Amerikaanse auto heeft er nou geen airco?! Nou, de mijne dus…) en hij zoop flink, maar het was een heerlijk gevoel om gewoon een stukje te gaan cruisen met die Mustang. En dan had ik altijd een collectie van (m.n. Amerikaanse) Classics op mijn USB-stick staan om naar te luisteren tijdens het rijden. Een van mijn favoriete nummers, Sultans of Swing van de Dire Straits, kan natuurlijk niet in deze playlist ontbreken. Iedere keer als ik deze playlist afspeel krijg ik van die flashbacks naar dat gevoel van vrijheid om te gaan waar je wilt, wat alleen je eerste auto je kan geven. Enjoy!

Spotify:

(Heb je geen Spotify account, of gebruik je MS Internet Explorer? Gebruik dan de YouTube player hieronder)

YouTube:

Alex de Vos

Alex is adviseur op het gebied van projectbeheersing en contracten bij het ingenieurs- en adviesbureau Antea Group.

De administratie van Alex is onder andere: invullen van weekrapporten, declareren parkeerbonnetjes en indienen omzetbelasting.

LinkedIn

#HalfjeAdmin