De Korte Keu

Toen mij werd gevraagd om een playlist samen te stellen dacht ik: hé dat is leuk, hier doe ik aan mee. Nadat ik ja had gezegd bedacht ik me gelijk, hmm dat gaat voor mij best lastig worden. Ik luister graag naar muziek, maar ik heb niet een specifieke voorkeur laat staan dat ik weet wie het zingt en hoe het nummer heet. Bij een pop-quiz moet je mij dus niet in het team hebben als je op zoek bent naar de goede antwoorden.

Met muziek kun je sfeer maken. Ik herinner me hier mooie tijden met mijn carnavalsband De Korte Keu waar ik jaren de snare-drum heb gespeeld. Het repertoire dat we speelden was niet al te groot, maar de uitstraling van onze band was geweldig. Hoe leuk is het als je een mensenmassa op jouw muziek ziet feesten en plezier heeft. Heerlijk toch om dit te doen en dat dan ook nog met een lekker biertje in de hand. Meestal waren we in Breda en omstreken te vinden, maar ook zijn we internationaal actief geweest. Optredens in Denemarken, Duitsland en België staan op het CV van de band. En welke carnavalsband kan zeggen dat ze het NOS 8-uur journaal hebben gehaald. Kortom een geweldige en prachtige tijd en om die reden een playlist van nummers die het met carnaval goed doen.

Spotify:

(Heb je geen Spotify account? Gebruik dan de YouTube player hieronder)

YouTube:

Frank Leijs

Frank is projectmanager bij het ingenieurs- en adviesbureau Antea Group.

De administratie van Frank is onder andere: invullen van weekrapporten, project prognoses bijstellen en projectnummers aanvragen.

LinkedIn

#HalfjeAdmin