Faye’s indie pop

Indie Pop betekent “independent/alternatieve pop and rock music”. Het is een muziekstroming geboren in Engeland maar is inmiddels de hele wereld rond gegaan. Indie Pop is mijn favoriete muziekgenre omdat de artiesten passievol zijn, kunnen fanatisch spelen en zijn ‘live’ ook in staat een goede show te geven.  Indie Pop is muziek waar ik mijn helemaal in kan verliezen. Het omvat lekkere deuntjes waar ik alleen maar op wil dansen, tot rauwe rock liedjes maar daarentegen ook love songs welke mij bijna aan het huilen kunnen brengen!

Mijn playlist neemt ons op een reis door alle type Indie muziek van Indie Pop tot Electro Pop/Rock en terug naar Indie Rock. Noemenswaardig in mijn playlist is Kasabian, een band vanuit mijn geboorte stad Leicester (die ik nog steeds niet live heb gezien!). Dit liedje heet “Fire”, de voetballen fans onder ons zullen het misschien kennen van de premier league wedstrijden op tv? Daarnaast wil ik de laatste 3 liedjes van mijn playlist ook wat aandacht geven. Dit zijn liedjes van drie artiesten die ik meerdere keren ‘live’ heb gezien. Snow Patrol, The Editors and Mumford and Sons: in mijn ogen de beste bands van deze tijd! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden….

Van deze playlist gaat mijn hart sneller kloppen en gaan mijn voetjes op en neer, en als niemand kijkt doe ik soms ook stiekem een dansje! Ik hoop dat jullie in iedere geval voldoende energie van deze Indie Pop playlist krijgen om aan jullie administratie te beginnen ;p

Spotify:

(Heb je geen Spotify account? Gebruik dan de YouTube player hieronder)

YouTube:

Faye Hewitt

Faye is projectleider op het gebied van projectbeheersing en contracten bij het ingenieurs- en adviesbureau Antea Group.

De administratie van Faye is onder andere: projectmutatie slips controleren, DPW invullen en facturatie doen.

LinkedIn

#HalfjeAdmin