Funky shizzle cabrio

Gek genoeg luister ik vrijwel nooit muziek om het luisteren. Meer als toevalligheid. In de auto tussen het bellen door, thuis door een per ongeluk aangeklikte K3 favoriet van de kleine meiden, of als achtergrond van een afschuwelijk niet hip RTL4 woonprogramma. Gek, want ik ben er wel mee opgegroeid. Toto, Dire Straits, Pink Floid. In mijn studententijd speelde ik alles mee op m’n gitaar, brande ik tig CD’s voor in mijn eerste auto, liefst met een beetje boomboom bas  en was ik continu bezig met muziek. Des te lekkerder is het misschien wel om dan af en toe toevallig te stuiten op een heerlijk nummer, een nieuwe band te ontdekken en daar in 1 avond alles van te ontdekken en vervolgens kapot te draaien. Mijn ultiem dak-open-naar-huis-race lijstje, van alles door elkaar, upbeat en vrolijk makend. Ideaal ook om geestdodende administratie mee weg te werken!

Spotify:

(Heb je geen Spotify account? Gebruik dan de YouTube player hieronder)

YouTube:

Frank Smit

Frank is projectmanager Best Value en accountmanager TenneT bij het ingenieurs- en adviesbureau Antea Group.

De administratie van Frank is onder andere: nieuwe projecten aanvragen, marges bijhouden, projectopbrengsten bijstellen en projecten uit het rood halen, weekrapport invullen en natuurlijk zo nu en dan eens uitrekenen wat de omzet is.

LinkedIn

#HalfjeAdmin