Kirsten’s all time hits

Ik kom nog net uit de tijd dat je verplicht was om de CD’s van je ouders te beluisteren, toen nog niet iedereen een eigen MP3-speler of smartphone had. Ik ben geboren in 1993 en heb twee oudere broers. Als jong meisje was ik fan van the Kelly family, maar deze CD mocht al snel niet meer aan in de auto… In die tijd heb ik de muzieksmaak van mijn vader overgenomen, ik ben gek op muziek uit de 70’s en 80’s en begin 90’s. Liefst met een goede gitaarsolo. Uiteraard luister ik ook regelmatig naar muziek uit ‘mijn’ tijd, maar van de nummers in deze lijst kan ik echt genieten! Dus luister mee naar een greep van de nummers uit mijn all time hits lijst, die ik vaak in de auto draai.

Spotify:

(Heb je geen Spotify account, of gebruik je MS Internet Explorer? Gebruik dan de YouTube player hieronder)

YouTube:

 

Kirsten van de Groep

Kirsten is adviseur op het gebied van milieu en klimaatadaptatie bij het ingenieurs- en adviesbureau Antea Group.

De administratie van Kirsten is onder andere: invullen van weekrapporten.

LinkedIn

#HalfjeAdmin