Marleens eclectische MuziekMix

Eén stijl? Nee, variatie is mijn motto!

Dat komt ook omdat ik een grote verscheidenheid aan interesses heb. Ik leerde op jonge leeftijd pianospelen. Zelfs tot ver in mijn studententijd, heb ik nog lessen gevolgd. Tegenwoordig is het een rustmoment wat ik voor mezelf creëer: even heerlijk mijn gedachten verzetten, door het spelen van klassiekers van Chopin, Debussy of moderne componisten. Verder word ik enorm enthousiast en vrolijk van Zuid-Amerikaanse en Zuid-Europese salsa, bachata en merengue. Heerlijk luisteren of soms ook dansen 🙂 . In de playlist vindt je dus mijn voorliefde voor pianomuziek, mijn enthousiasme voor salsamuziek en als uitsmijter in de playlist een nummer van een heel ander genre, meer theatraal maar minstens zo mooi: dan ben je bijna klaar met je administratie!

Veel plezier!

Spotify:

(Heb je geen Spotify account? Gebruik dan de YouTube player hieronder)

YouTube:

Marleen Aarts

Marleen is projectleider projectbeheersing, contract- en projectmanagement bij het ingenieurs- en adviesbureau Antea Group.

De administratie van Marleen is onder andere declaraties en cijfer(-mutatie)s.

LinkedIn

#HalfjeAdmin